Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bjelovar Potresen Nesrećama

'Jedno se dijete bori za život, a svi imaju povrede glave': Petero tinejdžera ozlijeđeno u tri različite nesreće u Bjelovaru

Foto: Goran Jakus/24sata, ilustracija
1/7
22.06.2024.
u 10:36

Ravnateljica OB Bjelovar Sanela Grbaš Bratković potvrdila je teške ozljede svih tinejdžera, naglašavajući važnost nošenja kaciga.

Na bjelovarskom području jučer su se dogodile tri teške nesreće u kojima je teško ozlijeđeno petero tinejdžera u dobi između 13 i 15 godina.  Najozbiljnija nesreća dogodila se u Bulincu oko 15:45 sati, kada je quad kojim je upravljala tinejdžerica sletio s ceste. Troje tinejdžera završilo je s teškim ozljedama glave, a jedno se bori za život. Nijedno od njih nije nosilo kacigu, a vozačica nije imala vozačku dozvolu.

Druga prometna nesreća dogodila se nešto kasnije oko 20:35 sati u Franjevačkoj ulici, automobil je na pješačkom prijelazu udario 13-godišnju djevojčicu, koja je zadobila teške ozljede i hospitalizirana je u bjelovarskoj bolnici. Sat vremena kasnije, u Zagorskoj ulici, 15-godišnje dijete palo je s romobila i zadobilo teške ozljede glave. Jedno dijete je prevezeno u zagrebačku bolnicu, dok je drugo, s lakšim ozljedama, ostalo na promatranju u Bjelovaru.

Ravnateljica OB Bjelovar Sanela Grbaš Bratković potvrdila je teške ozljede svih tinejdžera, naglašavajući važnost nošenja kaciga. "Svi su u šok sobi, s teškim povredama glave, a jedno dijete bori se za život, kazala je upozorivši kako nitko od djece iz jučerašnjih nesreća nije imao zaštitnu kacigu na glavi, piše Mojportal.hr. 

VEZANI ČLANCI: 

>>> FOTO Nitko ne zna kako su nastale: Misteriozne kamene kugle velika su atrakcija u BiH

1/24
Ključne riječi

Komentara 3

ZI
ziva___istina
11:10 22.06.2024.

Quad ima vislji metacentar od obicnog motora zato je nestabilniji u krivini.

ŠS
Štap sa glavom
15:04 22.06.2024.

Na Tijelovo sam na jednoj sporednoj cesti naišao na pravi motor koji je vozio klinac od otprilike 10 godina a iza njega još manje dijete. Prije par dana ispred moje kuće sretan otac na quadu vozi dijete od otprilike dvije godine i drugo nešto starije. I nije čudo što djeca stradaju jer im dragi roditelji iz velike ljubavi kupuju smrtonosne igračke.

PV
prcko.vita
11:55 22.06.2024.

Quadovi i romobili, zašto ne date djeci odmah neka sjednu i avion i nek se voze. Mislim odgovornost je ista. Zna se tko je kriv što omogućuje ljudima da voze prevozna sredstva a da nisu adekvatno educirana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije