Iscrpljivanje svađama

Josipović o sukobu u SDP-u: Žalostan sam zbog svega

Ivo Josipović
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
29.05.2014.
u 17:24

– Mislim da danas imamo jako velikih problema i da iscrpljivanje u različitim svađama nije dobro za Hrvatsku – kazao je predsjednik Josipović

Predsjednik Ivo Josipović danas je u Čakovcu kazao da nije čuo optužbe bivšeg ministra Slavka Linića protiv premijera Zorana Milanovića.

– Žalostan sam zbog svega što se događa. Mislim da danas imamo jako velikih problema i da iscrpljivanje u različitim svađama nije dobro za Hrvatsku. Za optužbe ne znam koje su, vidjet će se što je i kako je, no još jednom ističem kako nije dobro za Hrvatsku da se unutar političkih stranaka i unutar Vlade, dobro – prije je to bilo unutar Vlade, vode takvi sukobi – komentirao je Josipović.

Slavko Linić danas je optužio premijera Milanovića da je interese svoje obitelji i prijatelja stavljao ispred interesa države te da je zbog toga on morao otići s ministarske funkcije.

>>Milanović: Linić se drži obećanja da će nas blatiti

>>Linić: Pravi su razlozi moje smjene INA i kredit od 20 milijuna kuna tvrtki Mali biskviti

Komentara 34

NO
normalac
17:59 29.05.2014.

G. Linić iznosi vrlo ozbiljne optužbe i potrebno je hitno reagirati. Prvo, USKOK, pa DORH. Predsjednik države treba jednako tretirati sve građane i boriti se za pravdu, a ne žaliti. Ovakve mlake reakcije na sve ovo nisu ni potrebne. G. Josipoviću hitno sazovite Vijeće za nacionalnu sigurnost, pozovite institucije, to je vaš posao. Da smo uređena država u roku od 48 sati bio bi uhićen ili Linić ili Milanović. Što se čeka?

DE
Dejan1000
18:01 29.05.2014.

Josipovic postaje sve jadniji. Nepotreban je.

XA
xaron
17:50 29.05.2014.

Ovo nije vrijedno ni komentara. Jadno .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije