SUTRA U VEČERNJEM

Julijana Matanović i Pavao Pavličić: Vjenčali se nakon 120 napisanih knjiga

28.01.2018.
u 00:00

Stan u kojem su zakoračili u novi život kupili su, simbolično, u Zagrebačkoj ulici.

Dok sve više Slavonaca pakira kovčege i iseljava se iz zemlje, oni su se u Slavoniju vratili. Zagrebačku adresu zamijenili su osječkom i tako napustili metropolu u kojoj je ona proživjela 24 godine, a on više od pola stoljeća. Naši poznati književnici Julijana Matanović i Pavao Pavličić u rujnu su se doselili u Osijek, grad njezine mladosti, a 15. prosinca vjenčali su se u njegovu rodnome Vukovaru.

– Uvijek sam išla u suprotnom smjeru. U ratnim sam godinama živjela u Osijeku, a kada su se 1993. u grad vraćali svi oni koji su početkom rata otišli, ja sam ga tada napustila. Sada kada mnogi odlaze, ja se opet vraćam – počinje Julijana Matanović.

Stan u kojem su zakoračili u novi život kupili su, simbolično, u Zagrebačkoj ulici. Vjenčano “da” izrekli su, ubrzo, na intimnoj ceremoniji u vukovarskoj crkvi svetih Filipa i Jakova i tako okrunili dvogodišnju vezu.     

>>Cijelu priču čitajte u Nedjeljnom Večernjem listu

>>Od ostalih tema izdvajamo ili u e-izdanju

>>Nikad viđene fotografije: Tajni sastanak na Plešivici na kojem je HDZ dobio ime

>>Pokret ostanka: Mostove mjere - majci pola radnog vremena i puna plaća

>>Stipe Miočić: Želio bih da moja djeca nauče hrvatski bolje od mene

Ključne riječi

Komentara 3

VE
verica2
11:31 28.01.2018.

Lijepo! Neka ih prati Božji Blagoslov!

DU
Deleted user
12:24 28.01.2018.

Tja, kaj im ja morem. Vjenčali se ljudi, nisu ni prvi ni posljednji.

TA
tanjaraf
17:01 28.01.2018.

Sretno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije