priopćila vlada

Blago poboljšanje Ostojićevog zdravstvenog stanja

Ranko Ostojić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
22.07.2014.
u 16:00

Nastavljaju se postupci intenzivnog liječenja, a o eventualnim promjenama stanja javnost će biti pravodobno izvještena, kažu iz Vlade

Zdravstveno stanje potpredsjednika Vlade i ministra unutarnjih poslova Ranka Ostojića je u daljnjem blagom poboljšanju. Nastavljaju se postupci intenzivnog liječenja. O eventualnim promjenama stanja javnost će biti pravodobno izviještena, priopćili su danas iz Vlade.

Predsjednik HDZ-a, Tomislav Karamarko, na svojoj službenoj Facebook stranici objavio je poruku ministru policije Ostojiću koji je u teškom zdravstvenom stanju i liječi se na KBC Zagreb (Rebro);

  Poštovanom gospodinu ministru Ranku Ostojiću želim uspješno ozdravljenje te brz povratak svojoj obitelji i poslovnim obvezama   stoji u poruci. Ostojić je, inače, nakon izbora "naslijedio" funkciju baš od T. Karamarka, koji je u prošloj vladi bio ministar policije. Kuriozitet je i da je zadnju, hitnu operaciju nad Ostojićem obavio doktor Drago Prgomet, inače zamjenik predsjednika HDZ-a, T. Karamarka. 

>> Zdravstveno stanje Ranka Ostojića malo je bolje, ali i dalje je na intenzivnoj

>> Javnost ima pravo znati da se ministar policije bori za život, ali HRT misli drukčije

>> Ostojića je operirao dr. Prgomet. 'Zbog sepse je stanje iznimno ozbiljno'

 

 

Komentara 3

Avatar WHAZZUP
WHAZZUP
16:50 22.07.2014.

da li je to kriva rakija, Bog ili nešto treće?

Avatar rajetin
rajetin
15:25 22.07.2014.

I tebi sinko!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije