Nakon pobjede

Karamarko zahvalio glasačima: Više od 90.000 glasova velika je obveza

tomislav karamarko, hdz
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
18.04.2016.
u 18:16

Otvaranje prilika mladim ljudima, odbacivanje ideoloških rasprava i bavljenje budućnošću, obnova gospodarstva, pokretanje investicija, otvaranje novih radnih mjesta i korištenje sredstava iz EU fondova ono je što me isključivo zanima u narednom mandatu.

Tomislav Karamarko nakon pobjede na unutarstranačkim izborima zahvalio je putem svog Facebook-profila svim članovima HDZ-a koji su glasali za njega. 

– Od srca zahvaljujem svim članovima HDZ-a koji su mi ukazali povjerenje za još jedan mandat na čelu naše stranke. Više od 90.000 glasova koje sam dobio gledam prije svega kao veliku obvezu i odgovornost da Hrvatska demokratska zajednica i dalje bude pobjednička stranka koja će Hrvatsku učiniti boljim mjestom za život – napisao je Karamarko i dodao:

– Otvaranje prilika mladim ljudima, odbacivanje ideoloških rasprava i bavljenje budućnošću, obnova gospodarstva, pokretanje investicija, otvaranje novih radnih mjesta i korištenje sredstava iz EU fondova ono je što me isključivo zanima u sljedećem mandatu. Posebno se zahvaljujem svima koji su svojim angažmanom pridonijeli da ovi izbori proteknu u skladu s dobrim demokratskim običajima, svome izbornome stožeru te onima koji su mi uputili čestitke; našim članovima, građanima te kolegama političarima. Hvala svima od srca!

>>Karamarko svojih više od 90.000 glasova mora kapitalizirati i u Vladi

>>Karamarko: Hrvatska nas je skupo stajala i nećemo je jednostavno prepustiti demontaži, zaboravu i nestanku

Komentara 20

RI
rikavac
19:45 18.04.2016.

205 000 clanova a dobio oko 90 000 glasova,neznam jeli mi dobra matematika al izgleda da nemas ni 50 % Karamarko. Kad racunamo babe i glasove iz dijaspore mislim da u Hrvatskoj nemas ni 40 % glasova.

MI
millwall
19:42 18.04.2016.

Pobjednik festivala demokracije neviđenog u Hrvatskoj od 11. mjeseca 1945.

ZA
Zagrebcani
19:49 18.04.2016.

Hrvatska je uvijek zeljela samostalnost ali sada s samostalnoscu se veoma tesko nosi. Nesto joj fali. Mozda je odgovor Karamarko, kao jedini kandidat velike stranke i nitko drugi ne moze kada je tu Karamarko; Samostalan Karamarko=Samostalna Hrvatska.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije