Kardinal Bozanić posjetio poplavljenu Kosinjsku dolinu i donirao 50.000 kn

josip bozanić
Boris Ščitar/Pixsell
20.01.2010.
u 19:48

Nadbiskupa zagrebačkog Josipa Bozanića o stanju u poplavljenoj Kosinjskoj dolini izvijestili su potpredsjednik Vlade Darko Milinović i čelnici Ličko-senjske županije.

- Došli smo pružiti ruku pomoći jer kršćanski je pomagati u nevolji. Ove poplave pokazale su da čovjek nije svaki put vladar situacije. Trebamo sve učiniti da se ovo više nikada ne ponovi - rekao je kardinal Josip Bozanić za današnjega posjeta poplavljenim mjestima u Kosinjskoj dolini.

Predstavnici Ličko-senjske županije, potpredsjednik Vlade Darko Milinović i čelnici perušićke općine izvijestili su kardinala, u čijoj su pratnji bili riječki nadbiskup mons. Ivan Devčić te gospićko-senjski biskup Mile Bogović, o poduzetim mjerama u pružanju pomoći ugroženom stanovništvu, opskrbi hranom, vodom i strujom, koja je danas stigla u sva domaćinstva.

U župnoj crkvi Presvetog Trojstva u Otočcu, u povodu 550. obljetnice uspostave Otočke biskupije i 10. obljetnice Gospićko-senjske biskupije, kardinal Bozanić predvodio je misno slavlje te predao biskupu Bogoviću donaciju Caritasa vrijednu 50.000 kuna. 

Ključne riječi

Komentara 7

OB
-obrisani-
00:58 21.01.2010.

Ne mojte se dati zavaravati od strane tog licemjera Bozanica i loseg pisanja nekog klerofasistickog novinara! Crkva narodu nije nikad dala niti jedne jedine kune crkvenog novca. NIKAD. naprotiv! Crkva pljacka narod gdje god stigne i vjerujte, nije ih sram! Caritasova donacija od pisljivih 50 tisuca u nalovu ispada kao da ju je Bozanic dao iz vlastitog djepa. Ciganska posla. Fuj!

MO
momak23
20:51 20.01.2010.

kad će ovi agnostici nešto donirati,josipović to nije niti spomenuo čak ni u kampanji...

AG
Agramer198
20:25 20.01.2010.

(Fuj ga bilo kako je mogao?!), ziher si sada misle razni Tite i antikristi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije