Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kaptol

Kardinal Giovanni Battista Ree susreo se s hrvatskim biskupima

bozanic
Goran Stanzl/Pixsell
01.06.2010.
u 15:05

- Želimo iskoristiti ovu prigodu da vam izrazimo najiskreniju zahvalnost za vašu brigu za Crkvu u našem narodu.

Pročelnik Kongregacije za biskupe kardinal Giovanni Battiste Ree susreo se u utorak s biskupima Hrvatske biskupske konferencije nakon što je u ponedjeljak sudjelovao u proslavi zaštitnice Zagreba Majke Božje od Kamenitih vrata.
 
- Želimo iskoristiti ovu prigodu da vam izrazimo najiskreniju zahvalnost za vašu brigu za Crkvu u našem narodu. Mnogo je razloga za našu zahvalnost. Prije svega, spominjemo se sa zahvalnošću kontakata s vama tijekom prva dva apostolska putovanja Svetog Oca, sluge Božjega Ivana Pavla II. našoj Crkvi. Vi ste se, Uzoriti, u posljednje vrijeme veoma mnogo zauzimali za nas - rekao je kardinalu Reeu predsjednik HBK mons. Marin Srakić.

- Želimo Vam reći da se danas nalazite među ''svojima'' i da s radošću očekujemo vaše riječi i poticaje. Zajedno s vama želimo, u kolegijalnom zajedništvu, biti otvoreni Duhu Svetom kako bismo uzmogli dokučiti ono što nam Duh Sveti sugerira za našu službu i za Crkvu koja je u Hrvatskoj - bile su riječi kardinala Josipa Bozanića koje je na početku susreta s hrvatskim biskupima uputio kardinalu Reeu.

Komentara 6

UK
Ugo Kajvez
16:52 01.06.2010.

Lihvari i licemjeri .........

AG
Agramer198
17:22 01.06.2010.

nemoj tako pa Slovenci su naši prijatelji!

KU
kumajela
17:59 01.06.2010.

Hvala Bogu! Prvi put da ne moram kuditi Pavičića

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije