"sve je uništeno"

Katastrofalne poplave u Peruu odnose živote i domove

Zagrebački maraton
10.02.2012.
u 21:33

15 ljudi umrlo je, poplavljene su polja, umrla je stoka, a kiša ne prestaje padati

Peruanska vlada proglasila je izvanredno stanje nakn što su tu južnoameričku zemlju pogodile katarstofalne poplave. Zbog obilnih kiša nabujale su i preplavile rijeke probijajući nasipe i potapljajući okolna mjesta. Posebno su pogođena područja Cusco, Arequipa i Puno, a dosad je živote  izgubilo 15 osoba dok su tisuće morale pronaći novi dom. 

U gradu Cajabamba mjere se ogronme štete. Voda je uništila domove, ubila stoku i poplavila poljoprivredna zemljišta.

- Kuće se raspadaju, voda ih odnosi, kazao je za Reuters jedan mještanin dodajući da je sve uništeno.

Kako prognostičarski najavljuju da će kiša i dalje padati, Peruanci strahuju od najgorega.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
21:56 10.02.2012.

Posto nas suncev sustav prolazi kroz galakticki ekvator ove godine ,frekvencija vibracije sunca i svih planeta se povecava i za ocekivati je jos vise ekstremnog vremena, tsunamija i erupcija vulkana Svakako pogledati WATCH]: Strange Sounds Being Heard Around the World 2011 ...-YT

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije