Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA FRIZURA

Kerum bez kovrča - Ošišana najkritiziranija frizura u Hrvata

'21.10.2010., Split - Lora Zelko Kerum sa novom frizurom odrzao govor na forum of adriatic ionian cities bili su jos nazocni zupan Ante Sanader Nevenka Becic Andelka Viskovic Photo: Nino Strmotic/PIXS
Foto: 'Nino Strmotic/PIXSELL'
1/4
21.10.2010.
u 18:00

Sad, kad se gospodin Kerum ošišao, nastupilo je novo doba u njegovu imidžu, a to obično svjedoči o novom dobu i u osobnom životu

Neki su ljudi neodvojivi od svoje frizure! Kad kažemo Gaj Julije Cezar, većina toga slavnog rimskog vojskovođu i državnika zamišlja s lovorovim vijencem ispod kojeg proviruje vijenac šiškica. Kad kažemo Kerum – Željko Kerum – svakome su pred očima njegove kovrčice. Najkritiziranije kovrčice u Hrvata. Nijedna bolja lifestyle rubrika nije propustila komentirati stanje tih ricica.

Ako može Cezar, može i Kerum

Sad, kad se gospodin Kerum ošišao, nastupilo je novo doba u njegovu imidžu, a to obično svjedoči o novom dobu i u osobnom životu. Kerum se čini starijim s frizurom ozbiljna čovjeka. I Cezara u povijesnim slikarijama i kiparijama vidimo i u poznijem izdanju. Bez šiškica. Pa kad može Cezar, može i Kerum. Oba su pala! U zrelije doba svoga života.

Kao i žene, i zreli se muškarci šišaju na kratko izvlačeći jedan od posljednjih aduta koji vizualno pomlađuju. No začudo, kratka frizura nije Keruma učinila mlađim.

Zbogom provincijskoj frizuri

Nije ni važno jer mu je donijela nešto bolje: imidž koji nećemo više krstiti neugodnim epitetima. Među kojima je vodeći pojam – provincijalno.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Nazareth
Nazareth
21:28 21.10.2010.

a neš ti kako je bia šesan s njom i sad bez nje!

Avatar Časna seka
Časna seka
21:37 21.10.2010.

Nije to bila najgora frizura... Najgora je ona komična zalizana, kod onog jednog lika koji se gurao u medije... Konačno da je nestao.

KU
kukuriku
19:34 21.10.2010.

..a cá bi ova \"Slavna\"-giornalistica, napisala tek o Mesicú ili Josi-tintenfischu ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije