TUGA U JADROLINIJI

Kolega poginulih mornara podijelio potresnu ispovijest: 'Tko će mi sad reći 'dobro jutro stari jarče'...'

Mali Lošinj: U tijeku je očevid nakon što je troje djelatnika Jadrolinije poginulo nakon pada rampe
Foto: Nel Pavletic /PIXSELL
1/4
15.08.2024.
u 12:41

Grad Mali Lošinj zbog njihove smrti proglasio je ponedjeljak, utorak i srijedu danima žalosti, a Jadrolinija je spustila svoje zastave na pola koplja

Kolege i prijatelji danima se opraštaju od tri mornara koja su živote izgubila u teškoj nesreći na trajektu Lastovo koji je prošle nedjelje trebao pristati u Malom Lošinju kada je pala rampa. Još jedan mornar teško je ozlijeđen, a trenutno se istražuje što je uzrokovalo ovu tragediju. 

Sva trojica mornara - vođa stroja Boško Kostović te kormilari Marko Topić i Denis Šarić - imali su dugogodišnje iskustvo rada na Jadroliniji. Grad Mali Lošinj zbog njihove smrti proglasio je ponedjeljak, utorak i srijedu danima žalosti, a Jadrolinija je spustila svoje zastave na pola koplja. Neutješni su i članovi Facebook grupe Jadrolinija u srcu, a jedan od kolega objavio je i potresnu ispovijest.

''Dragi moj Markane, tko će me sad svako jutro dok smo na brodu pogladit po bradi i reć "jutro, stari jarče" i prepirat se oko Hajduka, pit kavu u kafiću i tko će je platit. Tko će nas nasmijavat???

Dragi Denise, ili kako sam te zva u ovo malo vrimena koliko te znam - 'vragolasti Denis', za ručkom ili večerom iznit sve informacije tog dana tako da nam TV i nije tribala, o 'čentrunima', ma o svemu. Vedar, nasmijan, ma jednom riječju čovik i po!!!

POVEZANI ČLANCI:

Dragi Boško, godino, susid za stolom, drug u svemu. Za Lastovo si živija i za njega si život da.

A na nama koji ostajemo je da Vas nitko i nikad ne zaboravi!!! Hvala Vam na svemu i Bog neka Vam da pokoj vječni i pazite na nas odgori!'', pisalo je u grupi. 

>> FOTO Ovo su najveće trajektne nesreće u Hrvatskoj

Mali Lošinj: U tijeku je očevid nakon što je troje djelatnika Jadrolinije poginulo nakon pada rampe
1/23

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije