IZBORNI KOORDINATOR

Komadina: Imenovanje Jovanovića je logično

Komadina i Jovanović
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/2
25.08.2014.
u 13:20

Budući da sam župan, to jednostavno više nisam mogao biti, iako sam bio zadnja dva izborna ciklusa – objasnio je Komadina

Milanovićev prijedlog da izborni koordinator za Rijeku i Istru bude Željko Jovanović, što je prihvatilo i Predsjedništvo SDP-a, danas je komentirao potpredsjednik SDP-a Zlatko Komadina. Naime, prema novome kriteriju imenovanja isključeni su ministri, župani i gradonačelnici, dok su izborni koordinatori dosad bili čelnici najjačih stranačkih organizacija, u 8. izbornoj jedinici bio je to upravo Komadina, kao predsjednik županijskog SDP-a.    

– Imenovanje Jovanovića je logično, proizišlo iz kriterija koje je postavio predsjednik stranke, a predsjedništvo je prihvatilo da ljudi koji čine izvršnu vlast, a članovi su SDP-a, aktivno ne sudjeluju do same izborne kampanje. Budući da sam župan, to jednostavno više nisam mogao biti, iako sam bio zadnja dva izborna ciklusa – kazao je Komadina.

Na pitanje ima li to smisla, budući da se čini da Jovanović nije u dobrim odnosima s riječkim SDP-ovcima, Komadina je zaključio da to nije pitanje za njega, a najavio je i susret s Jovanovićem do kojega bi trebalo doći tijekom ovoga tjedna.    

– Nije nam prvi put, mi odrađujemo izbore već podosta izbornih ciklusa, imali smo najbolje izborne rezultate u Hrvatskoj u prošlom i pretprošlom ciklusu. Kolegi će objektivno, s obzirom na sadašnje okolnosti, biti teško ponoviti taj rezultat – zaključio je Komadina.

>> Milanovića u Opatiji dočekao Jovanović, ali ne i Komadina

>> Predsjedništvo izbacuje Linića iz stranke! Komadina želi biti novi šef SDP-a

Komentara 10

RI
Riki968
13:45 25.08.2014.

Sve bolje od boljega

OL
olrajt
14:31 25.08.2014.

...šteta da taj čudni čovjek nije imenovan za koordinatora na nivou države ,zaista šteta!!!!

MI
miki959
14:06 25.08.2014.

bagra udbaška!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije