TIJEKOM NOĆI

Kombi sletio s ceste kod Slavonskog Broda, teško ozlijeđeno više osoba, među njima i djeca

Ilustracija
Zvonimir Barisin
09.09.2024.
u 07:25

Ozlijeđeni su prevezeni u Opću bolnicu u Sl. Brod i N. Gradiška.

Teška prometna nesreća dogodila se noćas u 03.08 sati u mjestu Malino kod Slavonskog Broda u kojoj je teško ozlijeđeno više osoba. Kako je izvijestila brodsko-posavska policija nesreća se dogodila kod kbr. 141 kada je kombi švicarskih registarskih oznaka sletio s kolinika. Ozlijeđeni su prevezeni u Opću bolnicu u Sl. Brod i N. Gradiška. Policija je izvijestila da je u tijeku očevid. 

U brodsko-posavskom Zavodu za hitnu medicinu doznaje se da je u nesreći koja se dogodila oko 3,10 na državnoj cesti u mjestu Malino kraj Lužana 14 ozlijeđenih osoba, među kojima je sedmoro djece. Ozlijeđene zbrinjava pet timova brodsko-posavskog i jedan požeško-slavonskog Zavoda koji ih prevoze u bolnice u Slavonskom Brodu (6 djece, 4 odrasla) i Novoj Gradišci (1 dijete i 3 odrasla), a u tijeku su sekundarni prijevozi teško ozlijeđenih za Zagreb i Osijek.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije