PONAVLJANJE GRADIVA

KVIZ Iznenađenje za sve petaše, šestaše, sedmaše i osmaše: Pripremite se s više od 100 pitanja za novu školsku godinu!

U 2. Osnovnoj školi Čakovec započela je nova školska godina
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/4
05.09.2024.
u 13:49

Nema više čekanja na instrukcije ili sate istraživanja - uz Kwizard, djeca mogu odmah riješiti problem i razumjeti gradivo i uz bazu znanja s više od 40.000 pitanja s odgovorima

Pravo je vrijeme da upoznate Kwizarda, sveznajućeg pomoćnika za ponavljanje i učenje školskog gradiva. Aplikacija se temelji na principu mikroučenja, gdje se gradivo dijeli na manje, jasnije dijelove koji omogućuju brže i dugotrajnije pamćenje - u ovom slučaju kviz, kartice, skripte i studygrame. Učenici tako mogu ostati fokusirani na manji broj informacija, što smanjuje kognitivno opterećenje i pomaže im da gradivo ostane u dugoročnoj memoriji. Kroz kratke forme lekcija, Kwizard je prilagođen današnjem načinu života, omogućujući učenje u svakom trenutku, na bilo kojem uređaju.

​Više od 40.000 učenika mjesečno već je otkrilo prednosti Kwizarda. Aplikacija je pomogla učenicima da na jednom mjestu imaju tisuće pitanja i kartica za sve udžbenike. Dnevno se odigra više desetaka tisuća kvizova, tako Kwizard mijenja način na koji djeca uče. Kwizard je više od obične aplikacije - to je pravi pomoćnik u učenju. Aplikacija nudi i opciju "PITAJ profesora" koji pomaže djeci da brzo dobiju odgovore na svoja pitanja iz svih školskih predmeta, točno kada im je potrebno.

Nema više čekanja na instrukcije ili sate istraživanja - uz Kwizard, djeca mogu odmah riješiti problem i razumjeti gradivo i uz bazu znanja s više od 40.000 pitanja s odgovorima. Time se izbjegavaju "rupe" u znanju, što dugoročno vodi do boljih rezultata.

​Bonus za čitatelje - besplatan kviz za pripremu školske godine!

​​

​Kwizard priprema iznenađenje za sve čitatelje - besplatan kviz s više od 100 pitanja za pripremu nove školske godine za svaki razred! Uz Kwizard, učenje postaje zabavno i učinkovito, a priprema za školu nikada nije bila jednostavnija. Zakoračite u budućnost školovanja s Kwizardom i pridružite se tisućama učenika koji već koriste ovu jedinstvenu platformu za učenje. S Kwizardom, znanje je na dohvat ruke!

POVEZANI ČLANCI:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije