POGINUO MUŠKARAC

Liječnici se bore za život mladog vojnika ozlijeđenog u požaru benzinske: 'Radimo sve što je u našoj moći'

Strava na A1: Automobilom se zabio u benzinsku, jedna osoba poginula
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/17
05.09.2024.
u 00:02

Muškarac koji je poginuo u nesreći automobilom je prošao preko zelenog otoka, srušio prometni znak, a potom se zabio u automobil koji se zapalio i zahvatio agregat za točenje goriva

Mladi pripadnik OSRH koji je teško nastradao u požaru benzinske postaje Mosor Jug i dalje se bori za život, doznaje Dnevnik Nove TV. U nesreći koja je uzorkovala veliki požar i osmrtila jednu osobu, tri osobe teško su ozlijeđene, a najteže je prošao mladić koji je u to vrijeme bio van službe. 

- Radimo sve u našoj moći, u najboljoj jedinici, pri klinici za anesteziju. Intezivno liječenje se pruža i nadam da ćemo vam dati više informacija u sljedećih četrdeset osam ili sedamdeset dva sata - kazao je Josip Krnić iz KBC-a Split. Osječanin ozlijeđen u nesreći je stabilno, dok je također nastradala Francuskinja puštena na kućnu njegu.

Muškarac koji je poginuo u nesreći automobilom je prošao preko zelenog otoka, srušio prometni znak, a potom se zabio u automobil koji se zapalio i zahvatio agregat za točenje goriva. Tri automobila u izgorjela u potpunosti, a još su tri bila zahvaćena plamenom.  Glavni vatrogasni zapovjednik u HAC-u Mile Ročak za Dnevnik Nove TV objasnio je kako je teklo gašenje požara. 

- Dobili smo dojavu u 17:43, a  sa gašenjem smo počeli u 18:02. U iduće 4 minute stavili smo požar pod kontrolu. U idućih osam minuta smo požar totalno ugasili. Tri vozila su bila u razbuktaloj fazi požara i to su ogromne količine topline. Temperature su veće od 200 stupnjeva. Nama je samo preostalo gašenje s mlazovima pjene i uspješno smo, u desetak minuta, ugasili požar. Da je dojava kasnila, da smo mi kasnili, ovoga iza nas ne bi bilo - objasnio je.

POVEZANI ČLANCI:

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije