RAST CIJENA

Loše vijesti za vozače: Od ponoći novo poskupljenje goriva

Hrvoje Jelavic/PIXSELL
07.06.2021.
u 18:40

Najmanje će poskupiti autoplin

Od utorka stiže novo poskupljenje goriva, neslužbeno doznaje portal cijenegoriva.info.

Od ponoći bi tako spremnik od 50 litara benzina mogao bi biti skuplji za 5 kuna, dok će prosječni spremnik dizela poskupiti 7 kuna. Najmanje će poskupiti prosječni spremnik LPG-a - za 2 kune.

 

>> Pogledajte i ovaj video: Rimac predstavio Neveru

Ključne riječi

Komentara 8

VL
_________
19:11 07.06.2021.

Mjerna jedinica za gorivo je litra, a ne "prosječni spremnik". Na prodajnim mjestima su cijene izražene u kunama za litru. Koliko košta litra goriva nalon poskupljenja? Ne trebate pisati trakavicu od članka, samo zo trebate napisati.

OB
obican
19:03 07.06.2021.

Dolar pada, nafta pafa, samo kod nasr aste. Zivjeli domoljubi!

EP
Epil
05:16 09.06.2021.

Ma nije vazno gorivo, vazno je samo da imamo cjepiva i da je toliko i toliko naivaca cijepljeno. Sutra na pumpi budem nasuo prosjecan spremnik cjepiva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije