HDZ Požega

Lucić: U zdravstvo i cestogradnju uloženo više od 250 milijuna kuna

\'18.10.2010., Pozega - Franjo Lucic podrzava premijerku Jadranku Kosor.  Photo: Dusko Mirkovic/PIXSELL\'
Duško Mirković/Pixsell
18.11.2011.
u 08:55

Predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Požege Ante Šolić istaknuo je da nitko kao HDZ nije tako dobro počistio svoje dvorište.

Zahvaljujući potpori Vlade RH u ove četiri godine u Požeško-slavonskoj županiji ostvaren je niz projekta, dio njih još je u tijeku, a samo u cestogradnju i zdravstvo u Požegi, Pakracu i Lipiku uloženo je više od 250 milijuna kuna – istaknuo je na predizbornom skupu HDZ-a za grad Požegu dosadašnji saborski zastupnik i kandidat za novi saziv u 5. izbornoj jedinici Franjo Lucić iz Pleternice te dodao da je županija iz proračuna zbog naslijeđenih financijskih problema u zadnje dvije godine izravno dobila 20 milijuna kuna.

Kandidat za Sabor Davor Huška iz Pakraca govorio je o ulaganjima za poboljšanje uvjeta života na ratom pogođenom području Pakraca i Lipika, a predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Požege Ante Šolić pred više od 450 članova i simpatizera iz 12 temeljnih ogranaka stranke govorio je o pokušajima razbijanja HDZ-a u ovom kraju i borbi protiv korupcije istaknuvši pritom da nitko kao HDZ nije tako dobro počistio svoje dvorište.

Ključne riječi

Komentara 4

MA
Macaktom
13:52 18.11.2011.

nitko kao HDZ ni nema toliko govana u svom dvorištu pa čak ni nakon navodnog čišćenja.

Avatar wratnik
wratnik
15:41 18.11.2011.

nitko nije imao toliko novaca kao hdz da pocisti svoje dvoriste.

KA
kapt56
00:33 19.11.2011.

E moj Luciću lopino jedna! Sav novac si odvukao u svoju Pleternicu, a ostali su dobili mrvice. Pokri se ušimka i šuti govnjaru jedan! Što ste napravili u gradu Požegi? Ništa, jer tamo je na vlasti SDP! Sprdnjo i nakazo ljudska!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije