Prijevara u Drnišu

Majka i sin uzeli dva prijenosna računala za cijenu jednog

laptop
AFP/PIXSELL
22.07.2010.
u 11:24

Osumnjičena je 18. ožujka ove godine od vozača splitske tvtrke preuzela u Drnišu prijenosno računalo iako je znala da je njezin sin toga dana u Šibeniku, na temelju istog plaćenog računa, preuzeo još jedno računalo.

DRNIŠ, ŠIBENIK - Svojevrsna računalna prijevara dogodila se u Drnišu i Šibeniku, prema vijestima iz Policijske uprave šibensko-kninske. Naime, policajci izvještavaju kako je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 53-godišnjakinjom i njezinim 33-godišnjim sinom, oboje iz Drniša, za koje se osnovano sumnja da su prevarili 39-godišnjaka iz Splita.

Osumnjičena Drnišanka 18. ožujka ove godine od vozača splitske tvrtke preuzela je u Drnišu prijenosno računalo, iako je znala da je njezin sin toga dana u Šibeniku, na temelju istog plaćenog računa, preuzeo još jedno prijenosno računalo (istog tipa) u šibenskoj poslovnici splitskog poduzeća. Tako su se majka i sin domogli dva laptopa plativši samo jedan, no zabava i rad na računalima naprasno su im prekinuti kada im je u kuću ušla policija. Policija je izuzela laptop i vratila ga splitskom vlasniku.

Majka i sin bit će kazneno prijavljeni Općinskom državnom odvjetništvu u Kninu jer je sud u Drnišu nedavno ukinut, unatoč stoljetnoj tradiciji sudstva u drniškom kraju.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Časna seka
Časna seka
22:57 04.03.2011.

Čim se sud ugasio, Drnišani se bacili u akciju.

Avatar gecdra
gecdra
11:58 22.07.2010.

To su prave lopine,a ne Linić i Čačić.

MI
mica1111
13:06 22.07.2010.

...ovo je zapravo vijest da Općinskog suda u Drnišu više nema... ...mami bi ipak trebalo oprostiti,mora i ona na face...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije