NESREĆA U ZADRU

Maloljetnik teško ozlijeđen u padu s električnog romobila, nije nosio kacigu

Brodarica: Vozač romobila prevezen u bolnicu nakon sudara s osobnim automobilom
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/3
14.10.2024.
u 12:23

Zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama protiv maloljetnika podnosi se optužni prijedlog - istaknuli su iz zadarske policije.

U Zadru je sinoć Krešimirovoj obali, u prometnoj nesreći maloljetni vozač električnog romobila zadobio teške tjelesne ozljede. Navodno je riječ o ozljedama glave. 

Prometna nesreća se dogodila na način da je maloljetnik upravljao osobnim prijevoznim sredstvom električnim romobilom, nepropisno se krečući kolnikom ceste pri čemu nije koristio zaštitnu kacigu, uslijed čega je izgubio kontrolu nad upravljačem električnog romobila te skupa s romobilom pao na tlo.

U Općoj bolnici Zadar maloljetniku su okvalificirane teške tjelesne ozljede. Zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama protiv maloljetnika podnosi se optužni prijedlog - istaknuli su iz zadarske policije.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Strašni prizori u Zapruđu gdje su se sudarili tramvaj i autobus: Stvarale se velike gužve

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije