U VILJEVU

Tragična nesreća u Slavoniji: Pijan naletio na pješaka koji je hodao cestom. Poginuo je mjestu

Jedna osoba smrtno stradala u prometnoj nesreći kod Jastrebarskog
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
1/2
14.10.2024.
u 11:22

Protiv vozača će biti podnesena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku zbog sumnje na kazneno djelo izazivanja prometne nesreće sa smrtnom posljedicom.

Na području Osječko-baranjske županije, u Virljevu, se sinoć oko 23 sata dogodila prometna nesreća u kojoj je poginuo pješak. Naime, 33-godišnji vozač je naletio na pješaka koji je hodao cestom unatoč postojanju nogostupa, stoji u priopćenju PU-osječko baranjske. Pješak je od zadobivenih ozlijeda preminuo na mjestu nesreće. 

Daljnjim istraživanjem policija je utvrdila kako je 33-godišnjak vozio pod utjecajem alkohola s koncentracijom od 0.55 promila. Cesta je sinoć bila zatvorena za promet od 23:15 do 2:40 sati radi očevida te se promet preusmjeravao na obilazne pravce.

Nadalje, protiv vozača će biti podnesena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku zbog sumnje na kazneno djelo izazivanja prometne nesreće sa smrtnom posljedicom.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Strašni prizori u Zapruđu gdje su se sudarili tramvaj i autobus: Stvarale se velike gužve

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije