Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMLAĆIVANJE U SPLITU

Marendićev sin i još četvorica idu u zatvor: Brutalno pretukli 22-godišnjaka, bori se za život

Split: Ivana Pernara ispred OŠ Bol čekala policija, ali nije se pojavio
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
1/7
08.04.2024.
u 10:36

Policija je četvoricu maloljetnika te jednog 18-godišnjaka prijavila za nanošenje osobito teške tjelesne ozljede. Među njima je i 17-godišnji sin načelnika PU splitsko-dalmatinske Slobodana Marendića, koji je zbog ovog slučaja jučer podnio ostavku.

Sudac za mladež splitskog Županijskog suda odredio je, na prijedlog Državnog odvjetništva, istražni zatvor za četvoricu maloljetnika koji su osumnjičeni za premlaćivanje 22-godišnjaka prije dvije večeri ispred kluba na Poljudu. Pritvor je određen kako ne bi ponovili djelo. 

Policija je četvoricu maloljetnika te jednog 18-godišnjaka prijavila za nanošenje osobito teške tjelesne ozljede. Među njima je i 17-godišnji sin načelnika PU splitsko-dalmatinske Slobodana Marendića, koji je zbog ovog slučaja jučer podnio ostavku. Svi osumnjičenici su iznijeli aktivnu obranu, piše Dalmatinski portal. S druge strane, stanje ozlijeđenog mladića je vrlo teško. Ima po život opasne ozljede glave. Nalazi se u Jedinici intenzivnog liječenja splitskog KBC-a. 

Podsjetimo, PU šibensko-kninska priopćila je da su osumnjičenici u subotu, 6. travnja, oko 3:30 ispred kluba u ulici Supavla u Splitu, nakon kraćeg verbalnog sukoba, tjelesno napali 22-godišnjaka na način da su mu zadali više udaraca nogama i rukama u predjelu tijela i glave. Oštećenom 22-godišnjaku su u KBC Split konstatirane teške tjelesne ozljede opasne po život.

Kako piše Dalmatinski portal, sukob između dvije skupine započeo je unutar kluba. Navodno je sve zakuhao mladić koji je sjedio za susjednim stolom. Zaiskrilo je oko Marendićeve kćeri, došlo je do naguravanja koje se nastavilo i ispred kluba nakon što su izbačeni.

VEZANI ČLANCI:

Sukob je eskalirao nakon što je Marendićev sin dobio udarac u glavu. Navodno ga je udario glavom isti mladić s kojim se sukobio unutar kluba. Nakon toga dolazi do teškog ozljeđivanja 22-godišnjaka, kojeg je netko iz Marendićeve družine udario nogom u glavu. 

FOTO Od jutros zauvijek zatvoreno veliko parkiralište u Zagrebu, Grad ponudio zamjensku lokaciju

Split: Ivana Pernara ispred OŠ Bol čekala policija, ali nije se pojavio
1/13

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije