Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Filmske scene

Maskirani fantomkama i naoružani do zuba uhitili kamatara

talačka kriza, napao policajca, specijalci (1)
Arhivska fotografija
14.04.2011.
u 16:48

Slavko Š. prije nekoliko je godina pao i u akciji Tabakera kada je policija razbila lanac švercera cigareta iz susjedne BiH

Specijalci u punoj ratnoj opremi, s pancirkama i fantomkama, oboružani do zuba, kao u najžešćem akcijskom filmu, jučer oko 11.30 sati sjurili su se u crnom Mercedesu na splitsku rivu. U munjevitoj i do sada neviđenoj akciji, usred dana, na terasi F-cafea uhitili su muškarca. Sjedio je u jednom od najpopularnijih kafića. Nije uspio mrdnuti. Splićani i brojni turisti koji su se našli na rivi, ostali su, najblaže rečeno – ukipljeni.

U PU splitsko-dalmatinskoj ne žele otkriti detalje akcije. Glasnogovornica Marina Kraljević-Gudelj samo je potvrdila da su imali intervenciju zbog postojanja sumnje u počinjenje više kaznenih djela. Uhićena je, rekla je, jedna osoba koja je privedena na kriminalističko istraživanje u službene prostorije. Treba, poručila je, sačekati dovršetak krim-istraživanja nakon čega će izvijestiti o svim okolnostima.

Kako neslužbeno doznajemo, uhićen je 59-godišnji Slavko Š. iz Vedrina pokraj Trilja. Zovu ga Srbin. Slavko je, kazuju Večernjakovi izvori bliski policiji, jučer uhićen zbog kamatarenja i lihvarenja.

– To je stari, poznati, dobri kriminalac – kažu Triljani ne želeći se miješati "ni u šta".

Slavko Š. poznat je i iz akcije "Tabakera" u kojoj je u srpnju 2008. godine zbog krijumčarenja cigareta uhićeno 11 osoba. Bio je osumnjičen kao jedan od organizatora skupine koja je cigarete nabavljala na području Federacije BiH i u Hrvatsku ih uvozila preko Aržana u 15 navrata. Oštetili su državni proračun za oko 600 tisuća kuna, a Slavko je dio cigareta preprodavao u kiosku svoje kćeri.

Komentara 17

OB
-obrisani-
18:15 14.04.2011.

orden svakom tko ubije kamatara !

BO
bonsai
18:19 14.04.2011.

ne samo orden , i stan od 50 kvadrata !

Avatar Sor@n
Sor@n
20:06 14.04.2011.

Drugi put neka pošalju vojsku sa tenkovima. Bit će im valjda lakše, ehh.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije