NOVA FUNKCIJA

Milanović: Želim podići diplomatsku školu na višu razinu

Zoran Milanović
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
17.11.2017.
u 16:06

Visoka škola međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld obrazuje stručnjake na području međunarodnih odnosa i diplomacije, a s radom je počela 2009. godine

Bivši premijer i predsjednik SDP-a Zoran Milanović u povodu imenovanja za predsjednika Diplomatskog vijeća Visoke škole međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld poručio je kako je njegov cilj da kao savjetnik u suradnji s menadžmentom podigne tu obrazovnu instituciju na višu i prepoznatljiviju razinu.

U kratkoj izjavi za Hinu Milanović je rekao da ta visokoškolska ustanova postoji već gotovo deset godina, a sama činjenica njenog opstanka već je velika stvar. S dobre razine koju je škola dosad izborila, cilj je podići je na višu i prepoznatljiviju razinu.

Milanović novu dužnost shvaća kao čast i obvezu, pri čemu napominje da je njegova uloga isključivo savjetnička, a sve što će raditi bit će u dogovoru s vlasnicima i menadžmentom škole.

Iz Visoke škole doznaje se da će više informacija o Milanovićevu imenovanju biti dostupno na konferenciji za novinare o kojoj će javnost pravodobno biti obaviještena.

Visoka škola međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld obrazuje stručnjake na području međunarodnih odnosa i diplomacije, a s radom je počela 2009. godine. Trenutno je njezin dekan akademik Ivo Šlaus.

Komentara 24

Avatar Anemični guzonja
Anemični guzonja
14:08 17.11.2017.

Dobro je znati da je školu osnovao poznati poštenjačina, besprijekoran poslovni i akademski radnik Josip Sapunar.. Osuđivan, ali to su nebitne sitnice. Vješto skriveno. A i dan danas predaje tamo na istoj instituciji. Ali i Tač je blizu, to je bio jedan od uvjeta El Bahatija, pa neće ostati gladan. Tko će platiti račun, to je već malo složenije..

BA
barbaizamerike
13:51 17.11.2017.

Vjerovatno preko veze .jadne li skole

AF
afer
14:20 17.11.2017.

Pravi za to mjesto, fin, uglađen, maniri........ :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije