predsjednik države

Milanović o napadu na Izrael: Ovo je stravično, počeli su ubijati civile. Nemam riječi, to ne gledamo ni u Ukrajini

Zagreb: Predsjednik Milanović uručio odlikovanja povodom Dana policije
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/2
08.10.2023.
u 13:54

Milanović je odgovarao novinarima na aktualna pitanja

Predsjednik Zoran Milanović sudjelovao je na 32. obljetnici mobilizacije 144. brigade HV-a Sesvete. Tamo je odgovarao na pitanja novinara. 

"Vi mene pitate je li moj sin zaposlen preko veze. Kada nema radnika. On se odlučio raditi u jednoj maloj firmi i tu tata ništa ne znači", kazao je Milanović. Ante Jakov Milanović je zaposlen u tvrtki UFF, u vlasništvu tvrtke Stipe Latkovića, donatora u kampanji Zorana Milanovića, objavili su mediji.

"Ovo što gledamo je stravično, počeli su ubijati civile. Nemam riječi, stravično je, to ne gledamo ni u Ukrajini. Izrael će uzvratiti na napredniji način, poginut će još više ljudi, ali se neće ubijati sa pola metra. Mogu ponoviti što sam rekao iranskom predsjedniku u New Yorku, a to je da bi bilo dobro da priznaju Izrael, a sada bi bilo dobro da kažem da Izrael prizna palestinske države,  ali se to neće dogoditi", dodao je.

Milanović je odgovorio premijeru Andreju Plenkoviću koji je za njega rekao da je predsjednik koji je 'niš’ koristi'.

VEZANI ČLANCI: 

"Plenković ne prestaje piliti već neko vrijeme. Imali smo dva do tri mjeseca mir i sad se čovjek toga uhvatio kao luda mara i ne prestaje. Što se tiče one tinte, neka ju zadrži za sebe jer će mu trebati kada bude potpisao smjene i ukidanje imuniteta svim muljatorima oko sebe", rekao je Milanović. 

Ovo je najjadniji sustav u Europskoj uniji, kazao je Milanović komentirajući situaciju u Hrvatskoj. 

"Plenković prima ljude s kojima razgovara, izvan HDZ-a i onda tijekom saborske rasprave to isto ljudima nabija na nos", kazao je Milanović. "Samo napikava na ljude, ti si bio kod mene...", dodao je. 

"Plenković stalno nešto mulja, i onda kada mu ljudi u Saboru nešto predbaci onda kaže ti si bio kod mene", kazao je. 

Video: Milanović: Tuđman nije bio antifašist, nego više od toga

 

 

Komentara 51

DX
Dxxt90
14:12 08.10.2023.

To što predsjednik nije vidio ubijanje, mučenje i silovanje civila u Ukrajini govori puno o tome kako gleda na rusku agresiju

KO
Kornelije12
14:18 08.10.2023.

Kremjenko ne želi priznatu da su tu prsti njogova idola putlera.

LE
let3
14:28 08.10.2023.

Točno to se gleda i u Ukrajini.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije