A sada premijera

Mladi Karlovčani završili su i posljednju scenu novog filma

film_nnn_kar_271212_0448
Arhiva VL
28.12.2012.
u 18:21

Film će također biti obogaćen i glazbom sjajne skladateljice Valerije Vranješ

Za sjajne rezultate mladih karlovačkih filmaša znaju već svi, i izvan granica Hrvatske. Prepuni su ideja i neprestano rade na novim projektima. Sada je ‘pala’ i posljednja klapa njihovog novog kratkog igranog filma pod nazivom “Godine između jučer i sutra” u produkciji Kinokluba Karlovac, autora Marka Mikšića i Luke Mavretića.

– Okrutna priroda života, hirovitost ljudskog raspoloženja i mreža slučajnosti što nas povezuje, neke su od tematskih odrednica, kojima se bavi ovaj kratki igrani film – kazao je u ime Kinokluba Karlovac Filip Trezner.

Ekipu filma čine amateri karlovačkog Kinokluba, kao i studenti Akademije dramske umjetnosti. Posljednji dan snimanja bio je najnaporniji za mladog, sve popularnijeg i uspješnijeg glumca Karla Mrkšu. Za potrebe filma morao je nekoliko desetaka puta protrčati ulicu. Iako zadatak nije bio nimalo jednostavan, snimanje kadra profesionalno je odrađeno, a ekipa se i dobro zabavila.

Film će, uz profesionalnost u glumačkim i snimateljskim tehnikama, biti obogaćen i glazbom skladateljice Valerije Vranješ, studentice Glazbene akademije. Nakon glazbe preostaje još samo montaža filma. Svečana premijera trebala bi se održati za nekoliko mjeseci.

– Ideja za film rodila se još prije dvije godine. Njegovo ostvarenjem, odnosno početak snimanja krenuo je ovog ljeta. Put je bio dug, ali sada nas veseli što smo konačno završili još jednu etapu u izradi filma – napomenuli su u ime ekipe Marko Mikšić i Luka Mavretić koji pune dvije godine rukovode izradom filma.

Sjajni filmaši, čije će rezultate na kraju ocijeniti publika i kritičari, prepuni su novih ideja, pa na ovom sigurno neće stati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije