Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvoje ozlijeđenih

Mladić skrivio nesreću sa Passatom koji nije smio voziti

prometna Gradište
Foto: Dušan Mirković/PIXSELL
1/5
07.12.2014.
u 13:52

Vozač Passata je kazneno, ali i prekršajno prijavljen, jer je u svojstvu mladog vozača upravljao vozilom veće snage od dopuštene.

Dvije su osobe ozlijeđene u sudaru triju automobila koji se u subotu oko 7.20 sati dogodio u Gradištu kraj Požege.

Policijskim očevidom utvrđeno je kako je 18-godišnji vozač Passata požeških registarskih oznaka uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom i prešao na suprotnu prometnu traku te udario u Hyundai Accent, također požeških registarskih oznaka, kojim se iz suprotnog smjera kretala 56-godišnjakinja.

Nakon toga je u njezin auto udario i Renault osječke registracije, kojim je upravljao 24-godišnji vozač koji nije držao potreban razmak, pa je prekršajno prijavljen. Putnik (18) iz Passata zadobio je teže, a vozačica Hyundaija lakše tjelesne ozljede. Vozač Passata je kazneno, ali i prekršajno prijavljen, jer je u svojstvu mladog vozača upravljao vozilom veće snage od dopuštene.

>>Autom naletjeli na ogradu i stup, ozlijeđeni vozačica i putnik

>>Autom naletio na pješakinju (82) i teško je ozlijedio

Komentara 5

VI
Vito
16:45 07.12.2014.

Pravilnije bi bilo: Mladić koji nije smio voziti Passata skrivio nesreću.

JO
jozomali
14:49 07.12.2014.

odmah da ste oslobodili tajkunovog sina...isti tren....nemoj da opet to moram ponovit

AM
ambassador1987
17:12 07.12.2014.

Pa da mladi nemogu ovo vozit, znaci iskusniji je netko tko tek polozi pa ide vozit auto od 100kW npr, a ima jedan dan vozacku, ali ima preko 24 god

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije