Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U IDUĆIM DANIMA

Vojna vozila na cestama: MORH upozorio na pojačan promet, idu od Zadra do Mađarske

Zagreb: Mostom slobode prolazili vojni kamioni i tenkovi za potrebe snimanja filma General
19.04.2024.
u 10:05

Povratak pripadnika OS Španjolske očekuje se tijekom svibnja.

Ministarstvo obrane najavilo je kako će hrvatska vojska pružiti podršku pripadnicima Oružanih snaga Španjolske, zbog čega će vojna oprema i sredstva španjolskih oružanih snaga biti prebačena u Mađarsku.

"U nekoliko sljedećih dana, počevši od 20. travnja 2024., Oružane snage Republike Hrvatske pružat će potporu zemlji domaćina (Host Nation Support – HNS), pripadnicima Oružanih snaga Španjolske.

Naime, španjolska vojna oprema i sredstva bit će dopremljena u zadarsku luku “Gaženica” te cestovnim putem prebačena u Mađarsku, gdje pripadnici OS Španjolske sudjeluju u vježbovnim aktivnostima. Povratak pripadnika OS Španjolske očekuje se tijekom svibnja. Tijekom prolaska vojnih vozila može se očekivati pojačan cestovni promet te molimo građane za strpljenje i razumijevanje, poručuju iz Ministarstva obrane.

Pao ruski vojni avion

Ključne riječi

Komentara 4

WA
wannabenovinari
10:55 19.04.2024.

Tenkovi preko Mađarske idu u Ukrajinu, a narodu se pričaju lovačke?

OT
otrovnijezik
13:17 19.04.2024.

Da li su bar brodovi s kojima su ih dovezli bili na struju s nultom točkom zagađivanja i da li je prevožena oprema bar 50% u skladu sa zaštitom protiv ispuštanja CO2 i ostalih zagađenja?

Avatar CUBE
CUBE
11:27 19.04.2024.

Nekad samo lovačke sad bi i Špance naoružavali, mene trnci prolaze

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije