ZA RUBRIKU VJEROVALI ILI NE

Muškarac (86) skrbio o 76-godišnjaku pa mu s računa uzeo desetke tisuća eura, položio ih na svoj račun i - oročio!?

Zagreb: Koliko će rasti mirovine?
Patrik Macek/PIXSELL
24.09.2024.
u 09:30

U policiji nisu kazali tko je otkrio da nedostaje novac na računu 76-godišnjaka te tko je pozvao policiju

Kažu da godine nisu prepreka da i u starijoj životnoj dobi živiš život punim plućima. A očito nisu prepreka ni da počiniš - kazneno djelo. Svjedoči o tome događaj, pomalo iz rubrike vjerovali ili ne, o kojem je izvijestila porečka policija, a u kojem počinitelj ima 86 (!?) godina, dok je žrtvi 76.

Kako je navela policija, 86-godišnjak se sumnjiči za zloporabu povjerenja koju je počinio tako što je s računa 76-godišnjaka tijekom lipnja u dva navrata podigao više desetaka tisuća eura. Učinio je to, kažu u policiji, neovlašteno, a nakon što je podigao novac s računa 76-godišnjaka i položio ga je na svoj i oročio!?

On je inače bio skrbnik i opunomoćenik 76-godišnjaka, a u policiji nisu kazali tko je otkrio da nedostaje novac na računu 76-godišnjaka te tko je pozvao policiju. U svakom slučaju 86- godišnjak je kazneno prijavljen zbog zloporabe povjerenja i ta prija ide redovnim putem, što znači da neće biti dovođen pred suca istrage. 

POVEZANI ČLANCI:

GALERIJA Rusiju 25 godina vodi ovaj čovjek: Zovu ga diktatorom i ratnim zločincem, a privatni život krije kao zmija noge

Zagreb: Koliko će rasti mirovine?
1/29
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije