Kožino kod Zadra

Muškarci u 40-tima usred kafića pušili travu i galamili. Policija im našla još pet grama

ilustracija policije
Grgur Zucko/PIXSELL
12.07.2024.
u 10:59

Jučer, 11. srpnja oko 11.40 sati u Kožinu, nakon dojave o narušavanju javnog reda i mira u ugostiteljskom objektu, policijski službenici su zatekli 45-godišnjaka, 41-godišnjaka i 40-godišnjakinju, koji su prethodno galamom i vikom ometali druge goste u objektu te na javnom mjestu konzumirali drogu. Daljnjim postupanjem policijskih službenika, od 41-godišnjaka je oduzeto oko  5 grama marihuane. 

Zbog počinjenja prekršaja narušavanja javnog reda i mira sukladno odredbama čl. 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira protiv svih troje hrvatskih državljanina podnosi se optužni prijedlog nadležnom sudu u Zadru.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije