Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prebrza vožnja

Na Jadranskoj magistrali poginuo njemački motorist

pješak
Boris Ščitar / Arhiv Vl-a
21.08.2010.
u 19:46

Njemački motorist L. Wilfried (54) pretjecao je jedno vozilo i uletio u škare s druga dva vozila, što ga je stajalo života. Lička je policija priopćila da je Wilfried vozio prebrzo.

Danas u 14.30 sati na Jadranskoj magistrali (D8) u Lukovu Šugarju kod Karlobaga smrtno je stradao njemački motorist L. Wilfried (54). On je pretjecao jedno vozilo i uletio u škare s druga dva vozila, što ga je stajalo života. Lička je policija priopćila da je Wilfried vozio prebrzo i da je nepropisno pretjecao te da je tijekom pretjecanja udario u dva automobila koja su vozila iz suprotnog pravca. Promet je ne tme dijelu Jadranske magistrale bio obustavljen do 17.30 sati

Komentara 2

US
U srcu
22:20 21.08.2010.

kupit motor znači kupit škrinju

MM
Mladen Miletić
22:54 21.08.2010.

Sa 54 godine si več dosta iskusni vozač motora ali kada ti iz suprotnog smjera iznenada voze 2 automobila jedan po svojoj a drugi po tvojoj voznoj traci traci ( jedan automobil pretiće drugoga iznenada) on je pokušao da prodjeprodje između njih dvojice majstora ... Tako je smrtno nastradao sudarivši se sa 2 automobila...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije