mali nogomet

Načelnik "Rebus" predvodit će Štrigovu protiv Slovenaca

rebernik
PRESNIMIO Izak Vrtarić / VLM
04.01.2011.
u 13:31

Prijateljski malonogometni susret još je jedan dokaz odlične pogranične suradnje

- Utakmica malog nogometa pred prepunom dvoranom štrigovske škole u srijedu u 18.30 sati bit će puna naboja, ali pozitivnog, jer smo veliki prijatelji - najavljuje Stanislav Rebernik, načelnik Štrigove, sutrašnji dvoboj predstavnika Štrigove i susjedne slovenske općine Razkrižje. Riječ je o revijalnoj utakmici u sklopu zimskog malonogometnog turnira Nogometnog kluba Sloga iz Štrigove.

Upravo je kao nekadašnji Slogaš današnji načelnik i stekao nadimak "Rebus". Za Štrigovu će, osim njega, igrati i vijećnik Boris Novak, kao i Mladen Novak, predsjednik Vijeća, a za Razkrižje župan Stanko Ivanušić.

- Ovo je nastavak odlične suradnje Štrigove i Razkrižja, koja se vidi u brojnim projektima koje zajedno kandidiramo Europskoj uniji, ali i zajedničkim pograničnim akcijama - kaže Rebernik.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije