“naj” u 2013.

Najsestra Marija Brala, najliječnica mr. Aida Jelaska

Aida jelaska i Marija Brala
Tomislav Miletic/PIXSELL
06.02.2014.
u 22:15

Priznanje i zahvalnicu njoj i najliječnici mr. sc. Aidi Jelaski dodijelila je Udruga hrvatskih pacijenata.

Nesebična i stručna suradnica kojoj je radno vrijeme samo okvirno - opisali su pacijenti medicinsku sestru Mariju Bralu s odjela hematologije zadarske bolnice koja je jučer proglašena najsestrom prošle godine. Priznanje i zahvalnicu njoj i najliječnici mr. sc. Aidi Jelaski dodijelila je Udruga hrvatskih pacijenata. Pohvale i komentari pacijenata ganuli su dr. Jelasku, inače liječnicu u zagrebačkom Domu zdravlja Medveščak, a njezin rad na samoj dodjeli pohvalio je i pacijent Stevo Grba.

- Danas je najsretniji dan mojoj ženi i meni jer smo pacijenti doktorice već 22 godine. Ministre, nije sve crno u našem zdravstvu - poručio je ministru zdravlja Rajku Ostojiću koji je također bio na dodjeli zahvalnica ove udruge.

- Gospodin Grba mi je dao ideju da počnemo razmišljati i o najpacijentu - odgovorio je ministar Ostojić i čestitao dobitnicama, ali i predsjedniku udruge Mariju Drlji na dobrom radu. Nagrade se dodjeljuju posljednjih osam godina, a cilj im je potaknuti na više solidarnosti i istaknuti pojedinca u zdravstvenom sustavu.

Čestitkama su se pridružili i ostali gosti, među kojima i dr. Ranko Stevanović iz HZJZ-a i dr. Izet Aganović, savjetnik predsjednika.

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL/Marin Tironi/PIXSELL

(Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL)

Komentara 4

AJ
aida.jelaska
19:06 07.02.2014.

Hvala mojim roditeljima koji se me takvom odgojili, sinovima na ljubavi,svim profesorima na edukaciji , svim pacijentima, a posebno onima koji su si dali truda pisati pisma, komentare i ocijene jer me obogaćuju duhom i iskustvom i Bogu koji me vodi oprašta greške. Nastojati ću biti kao vino,, ''što starija, to bolja'' :-) HZZ0 nova lista lijekova : Rp/ PUSA 3 x 1 dnevno prije jela svima onim jako ljutima 6 x 1 !

AJ
aida.jelaska
19:08 07.02.2014.

P.S. i medijima koji šire i dobre vijesti <3

JE
jela8888
15:18 10.02.2014.

Svaka čast najdoktorici!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije