U VARAŽDINU

Nakon Španjolke, zbog prostitucije prijavljena i Brazilka: Mora napustiti Hrvatsku u roku od dva dana

ilustracija policije
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
1/3
11.07.2024.
u 11:16

Također je utvrđeno da osumnjičena kratkotrajni boravak u Hrvatskoj nije koristila u opravdanu svrhu te joj je izdano rješenje o otkazu kratkotrajnog boravka

Nakon Španjolke, policija je zbog protitucije prijavila i jednu Brazilku. Jučer su policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjom državljankom Brazila.

- Kako se sumnja, ona se u jednom stanu na području grada Varaždina odavala prostituciji. Policijski službenici uručili su joj prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz čl. 12 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Također je utvrđeno da osumnjičena kratkotrajni boravak u Hrvatskoj nije koristila u opravdanu svrhu te joj je izdano rješenje o otkazu kratkotrajnog boravka, s rokom napuštanja Europskog gospodarskog prostora u roku od dva dana i zabranom ulaska i boravka na teritoriju Republike Hrvatske u trajanju od tri mjeseca - stoji u priopćenu PU varaždinske.

POVEZANI ČLANCI:

>> FOTOGALERIJA Izgorio restoran Apetit u Zagrebu: 'Jako je gadno bilo. Sve je počelo oko 4 sata. Čulo se pucanje plinskih boca'
ilustracija policije
1/11

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije