DANAS PUŠTENA KUĆI

Nakon što je otkazala put, kraljica Elizabeta II. prenoćila u bolnici

Queen spends night in hospital
Foto: Alastair Grant
1/3
22.10.2021.
u 00:02

BBC navodi da njezin prijem nije povezan s koronavirusom

Britanska kraljica Elizabeta II. prenoćila je sinoć u bolnici kako bi obavila pretrage, a danas se vratila u dvorac Windsor, priopćila je Buckinghamska palača.

Kako prenosi BBC, 95-godišnja kraljica vratila se iz bolnice u četvrtak u vrijeme ručka. Bila je razočarana nakon što je u srijedu morala otkazati posjet Sjevernoj Irskoj, navodi se, ali morala je tako postupiti po savjetu liječnika. Savjetovano joj je da se odmori nekoliko dana, nakon pretrpanog rasporeda.

"Prema liječničkoj uputi da se odmori nekoliko dana, kraljica je u srijedu poslijepodne hospitalizirana radi preventivnih pretraga. Vratila se u dvorac Windsor danas u vrijeme ručka i ostala je dobro raspoložena."

BBC navodi da njezin prijem nije povezan s koronavirusom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije