Hibridni rad

Nakon Zagreba, poslovni centar Regus i u Slavonskom Brodu

Foto: Centar Regus
1/3
02.05.2023.
u 17:24

Riječ je o četvrtoj lokaciji IWG-a u Hrvatskoj i prvoj izvan Zagreba gdje trenutačno tvrtka ima dva Regus centra i jedan Spaces, na ukupno 6.500 m2

International Working Group (IWG), najveći svjetski pružatelj rješenja za hibridni rad, zbog rastuće potražnje otvorit će najsuvremeniji poslovni centar Regus u Slavonskom Brodu. Rezultat je to partnerstva s tvrtkom Simplex, koja je odabrala IWG-ovu platformu fleksibilnog radnog prostora i njegov brend Regus.

Riječ je o četvrtoj lokaciji IWG-a u Hrvatskoj i prvoj izvan Zagreba gdje trenutačno tvrtka ima dva Regus centra i jedan Spaces, na ukupno 6.500 m2.

Slavonski Brod jedna je od najbrže rastućih lokacija u regiji. Potražnja za radnim prostorima na tom području iznimno je velika, a broj upita za prostor na IWG lokacijama u stalnom je porastu. Nova Regus lokacija u Slavonskom Brodu sadržavat će privatne urede, sobe za sastanke, prostore za co-working i kreativne industrije, objavila je tvrtka. Smješten u prizemlju i na prvom katu, novi Regusov centar pružit će prostor etabliranim tvrtkama i startupovima iz različitih industrija, uključujući financijsku, pravnu, tehnološku i kreativnu, a usluga Design Your Own Office omogućuje tvrtkama da u potpunosti prilagode prostor svojim potrebama. IWG je vodeći svjetski pružatelj fleksibilnog radnog prostora. Trenutačno broje 3.500 lokacija u više od 120 zemalja,.

- Ovim otvaranjem dodatno osnažujemo svoju prisutnost u Hrvatskoj. Kao važno poslovno središte, Slavonski Brod je za nas fantastično mjesto koje će potaknuti naše planova za širenje. Potreba za visokokvalitetnim fleksibilnim radnim prostorima nastavlja rasti jer hibridni rad postaje 'novo normalno' – rekao je Mark Dixon, izvršni direktor i osnivač IWG-a. Otvorenju je prethodio ugovor o partnerstvu s vlasnikom nekretnine, koji je uložio u platformu kako bi omogućio brendirani fleksibilni radni prostor u svojoj zgradi.
Siniša Stanić iz tvrtke Simplex poručio je kako mu je drago vidjeti da ovaj koncept poslovanja napreduje na hrvatskom tržištu.
- Smatram da ovaj koncept i u našoj regiji može donijeti iskorak ekonomskog rada kao što je i u zapadnim zemljama – dodao je Stanić.

>> VIDEO Usred izjave Plenkovića prekinula zvona: 'Hoćemo li sutra nastaviti...'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije