POKUŠAJ UBOJSTVA

Strava u Zaprešiću: Napao i izgrizao djevojku po licu pa nasrnuo na policajce koji su ga došli uhititi

Obiteljsko nasilje
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/2
22.04.2022.
u 08:07

Zapomaganje žene čuli su susjedi koji su pozvali policiju, a policajci su 30-godišnjaka spriječili u namjeri da je usmrti

Za pravi horor, koji se na koncu pretvorio u pokušaj ubojstva osumnjičen je 30-godišnjak koji je zbog toga ispitan na ŽDO Velika Gorica. Osim za pokušaj ubojstva, osumnjičen je i za napad na policajce. Sumnjiči ga se da je 12. travnja od 23.30. do 23.50 u stanu oštećenice nasrnuo na nju. Bio je nasilan prema njoj, a kako se neslužbeno doznaje, izgrizao ju je po licu te joj je nanio višestruke ozljede teške naravi.

Zapomaganje oštećenice čuli su susjedi koji su pozvali policiju, a policajci su 30-godišnjaka spriječili u namjeri da je usmrti. Dok su ga svladavali napao je i dvojicu policajca koje je lakše ozlijedio.

Nakon što je ispitan na tužiteljstvu doveden je pred suca istrage Županijskog suda u Velikoj Gorici, jer je tužiteljstvo tražilo da ga se pritvori zbog opasnosti od ponavljanja djela, čemu je udovoljeno. Protiv njega je pokrenuta i istraga zbog pokušaja ubojstva i napada na policajce. 

 

Komentara 1

Avatar Plejada
Plejada
08:59 22.04.2022.

Nulti slučaj zombi apokalipse. Sad treba pratiti ugrižene.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije