OPTIMIZAM U SVEMU

Nasmijao do suza: Evo kako se Dalmatinac nosi s poplavom

Kristijan Fušte
Foto: Facebook
12.09.2017.
u 12:34

Video je objavio na svom profilu na Facebooku, a korisnike nasmijao do suza

Kristijan Fušte iz Starigrada "pravo po dalmatinski" pokazao je kako dalmatinskom duhu ne mogu ništa ni najveće poplave.

U poplavljenom kafiću sjeo je u stolac i malenom lopaticom lagano izbacivao vodu koja je potopila lokal.

Video je objavio na svom profilu na Facebooku, a korisnike nasmijao do suza. Pregledan je više od 260.000 puta. Objavio je i fotografiju na kojoj uživa u sendviču dok "logistika radi punom parom".


 

Ključne riječi

Komentara 19

ZA
zadar1
14:50 12.09.2017.

covik se zajebava i svaka mu cast...a pretrpio je stetu veliku sugurno jer je vlasnik kafica iz kojega izbaciva vodu (naslijedija je kafic od oca jako dobrog i postenog covika i digao ga na vecu razinu) ...ali sto ce, ljutnjomm i nervozom nista nece promijeniti....respect!!!😀

Avatar Ljudozder Vegetarijanac
Ljudozder Vegetarijanac
13:25 12.09.2017.

Al ovaj liči na Ivicu Dačića malog Slobinog :D

NE
Necujato
00:45 13.09.2017.

Poznata dalmatinska lijenost? Ma nemoj. Juzni Hrvati (Dalmatinci i Hercegovci) su kroz stoljeca opstali u krsu i bez vode. Da im je bilo dati slavonsku zemlju i zagorske izvore uzgojili bi smokvu od 20 kila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije