majka dvoje djece

Nastavnica uhićena zbog seksa sa 17-godišnjim učenikom

Mark Cavendish
Foto: Reuters
1/2
09.01.2013.
u 09:51

Kinsley Wentzky (34) optužena je da je od svibnja prošle godine u svoj dom dovodila mladića s kojim se upuštala u seksualne odnose

Udana nastavnica i majka dvoje djece iz Južne Karoline uhićena je prošlog petka jer je u svojoj kući održavala seksualne odnose sa 17-godišnjim učenikom.

Učiteljica engleskog jezika Kinsley Wentzky (34) optužena je da je od svibnja prošle godine u svoj dom dovodila mladića s kojim se potom upuštala u seksualne odnose, piše Huffington Post.

Učenik je policiji potvrdio da mu je nastavnica bila ljubavnica. Otkrio je i detalje njihove veze, no oni nisu objavljeni u javnosti. Poznato je da je Kinsley učenika poznavala iz kolumbijske gimnazije ''Dreher'', gdje je šest godina predavala jezik.

Vezu je prijavio jedan od učenikovih roditelja, a učiteljica je suspendirana s nastave.

>>GPS-om otkrio da mu se žena seksa s učenikom (16)

 

Komentara 14

ZJ
zivot je lijep
17:15 09.01.2013.

Zar ovo nije već pročitana vijest? Je li ponovno puštena u povodu rasprave o modulu 4? U pozadini vijesti otkazi, PDV i mnogo toga o čemu ovisi život naroda.

Avatar Alfons_x
Alfons_x
14:48 09.01.2013.

Spolni odgoj.........praktični dio:)

RT
Rollo Tomasi
10:16 09.01.2013.

Zakaj ja nisam imao takvu učiteljicu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije