TURIZAM U DOBA KORONE

Natpis ispred kafića slikovito opisao sezonu: 'Pas je u lokalu. Da bi izbjegli komentare nema ni pasa'

Foto: Morski.hr
29.06.2020.
u 09:28

U Hrvatskoj se nalazi oko 350 tisuća stranih turista.

Najočigledniji je utjecaj pandemije koronavirusa na turizam. Iako je Hrvatska otvorila svoje granice za građane deset zemalja Europske unije, itekako je vidljivo da je znatno manji broj gostiju nego što smo naviknuli gledati svakog ljeta. Posljedice pogotovo trpe turistička mjesta koja su udaljenija, a među njima izuzetak nije ni Trpanj na Pelješcu. 

"Pas je u lokalu. Da bi izbjegli komentare 'nema ni pasa'", napisao je na ploči ispred kafića Jakov Begović, vlasnik ugostiteljskog objekta i našalio se s teškom situacijom u turizmu, piše Morski.hr. 

Inače, ministar Božinović jučer je objavio kako se u Hrvatskoj nalazi oko 350 tisuća turista, što je u ovoj situaciji ipak brojka kojoj se mnogi nisu nadali. 

Ključne riječi

Komentara 4

PA
Paket
10:12 29.06.2020.

Kako otrcana šala, ne znam kome ovo može bit smiješno.

MO
modovisisajteMaraschino
08:06 30.06.2020.

Nije mi jasno kako su preživjeli 4 godine rata i još nekoliko poslije dok turisti nisu počeli dolaziti, a sad zbog 3 mjeseca toliko kukaju

MO
modovisisajteMaraschino
08:04 30.06.2020.

Turista ima, ne lažite. Lokal mu prazan jer je nabio cijene

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije