Ljeto u SKWHAT-u

Ne idete na more? Zabavite se uz slušaonice i filmove

'...sis...muf 7....290710....nnn...vecernji list...'
'nnn'
28.07.2010.
u 16:40

U programu su dokumentarci o Metallici i Woodstocku te rock, rap, punk večeri...

Na veselje brojnih mladih Siščana, Klub mladih SKWHAT ovog ljeta svoja vrata ostavio je otvorena.

Naime, svake godine tijekom ljetnih mjeseci klub se zatvara zbog uređenja, a kako su mnogi tada na moru, nije bilo ni potrebe da radi. – Dosta je ljudi došlo s idejom da ostanemo raditi jer ne idu na more. Kako ove godine nije potrebno krečenje, što inače obavljamo ljeti, odlučili smo napraviti program za srpanj i kolovoz – objasnio je Igor Kovač, predsjednik Koordinacije udruga mladih Sisak.

Tako će do nove koncertne sezone, koja počinje prvog vikenda u rujnu, Siščane zabavljati raznoliki sadržaji. Srpanjski program obilovao je glazbenim i sportskim događajima, a filmske večeri posjetitelje su privlačile hitovima Alfreda Hitchcocka iz 40-ih i 50-ih godina prošlog stoljeća.

Zabava se nastavlja i u kolovozu, a počinje projekcijom filma Osam milja. Dio je ciklusa filmova o glazbi, a tijekom mjeseca prikazat će se i SLC Punk, dokumentarac Metallica: Some Kind of Monster, dokumentarac Rise Against: Generation Lost, te Woodstock 31. kolovoza. Projekcije su utorkom u 18 sati i besplatne su.

Od glazbenih večeri očekuju nas folk-metal slušaonica 4. kolovoza i Balkan rock večer dva dana kasnije. Ljeto ljubavi uz Janis Joplin, Hendrixa, Jefferson Airplane i druge zabavit će posjetitelje na Hippie večeri 11. kolovoza. MC Battle, odnosno rap večer, 13. je kolovoza, a ulaz se plaća 10 kuna. To je i jedini program za koji se naplaćuje ulaz. Alternativna večer uz Nirvanu, The Cure i ostale je 20. kolovoza, punk slušaonica 25. i 80-e 27. kolovoza. Osobito zanimljiv program bit će Singstar party, gdje će Siščani moći pokazati svoje pjevačko umijeće.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije