u večernjim satima

Negoslavci - izbušio gume na dva parkirana vozila

privođenje, USKOK, policija
Goran Jakuš/PIXSELL
07.01.2013.
u 14:17

U Iloku je iz automobila u dvorištu obiteljske kuće ukradena torbica. Materijalna šteta je nekoliko tisuća kuna

Tijekom proteklog vikenda nepoznati počinitelj ušao je u otvoreno dvorište obiteljske kuće u Iloku i iz otključanoga automobila, iz torbice koja se nalazila na sjedištu, otuđio novac. Oštećenoj 71-godišnjakinji pričinjena je materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna.

Krađa je zabilježena i u Vukovaru hdje je nepoznati počinitelj provalio u obiteljsku kuću iz koje je otuđio audio uređaje.

U nedjelju, u večernjim satima, nepoznati počinitelj je u Negoslavcima izbušio pneumatike na dva parkirana vozila.

Policija je pronašla i 19-godišnjaka iz Vukovara za kojega je utvrđeno da je krajem prosinca izvršio provalu u jednu obiteljsku kuću i iz nje otuđio skuter te osobno vozilo marke škoda Favorit koji nije bio u voznom stanju.

>> U jednoj noći probušili mu gume na traktoru, prikolici i autu

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
15:06 07.01.2013.

kak je otuđio škodu koja nije bila u voznom stanju, odgurao ju ili nešto treće???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije