TUŽNI OTAC

Nenad Periš zaplakao od sreće kad je čuo da je pronađen mladić koji je nestao skoro kad i Matej

Beograd: Otac nestalog Splićanina Mateja Periša, Nenad Periš, ispred kluba Gotik
Milan Maricic/ATAImages
09.02.2022.
u 22:44

U srijedu je u Beogradu pronađen Aleksa Stanković, koji je nestao 28. prosinca, gotovo u isto vrijeme kao i Matej Periš. Njegov otac Nenad emotivno je reagirao na vijest o pronalasku mladića.

Nenad Periš, otac Splićanina Mateja Periša, koji je nestao 30. prosinca u Beogradu, zaplakao je večeras kada je čuo da je pronađen nestali mladić Aleksa Stanković (21).

"Hvala Bogu da su dijete našli! Neka slave i u ljubavi i zdravlju žive zagrljeni do kraja života tako", rekao je u emotivnoj izjavi Periš za Telegraf.rs. Dodao je da se iz sveg srca raduje jer je jedna majka našla svoje dijete.

Aleksa je nestao 28. prosinca. Ponio je sve diplome i dokumente, zbog čega je majka mislila da je otišao u inozemstvo, da mu je netko ponudio posao. Ostavio joj je i poruku na kompjutoru da ide u inozemstvo raditi, da mu ta tvrtka za koju je radio nudi posao, smještaj i vizu te da mu je sve osigurano.

Kako je večeras izvijestila tamošnja policija, mladić je lociran u stanu na Vračaru i u dobrom je zdravstvenom stanju.

Aleksa je policajcima rekao da je majci najavio da će otići od kuće te da je dobrovoljno otišao. Unajmio je stan na Vračaru i namjeravao je otputovati u Kanadu. Nikome se nije javljao.

Ključne riječi

Komentara 6

NN
Nenad NBGD
00:07 10.02.2022.

Daj bože da se i vama isto tako vrati sin živ i zdrav.

BA
Barba56
17:37 10.02.2022.

Boze smiluj se , vrati Mateja zivog i zdravog kao i ovoga decka .

RI
RikiRi
06:56 10.02.2022.

A zašto Aleksa nije imao takvu ili ikakvu medijsku pozornost???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije