Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIŠESTRUKO OSUĐIVAN

Nepopravljivi Igor Huseini (37) ponovo završio iza rešetaka

Policijska rotirka
Lino Mirgeler/DPA
20.06.2024.
u 15:00

Već je osuđivan za ubojstva, a sada je pijan došao u stan svog "najboljeg prijatelja"  te ga - izbo

Njegov je policijski, a i pravosudni dosje debeo kao knjiga i u njemu nema čega nema. Osuđivan je i prijavljivan za ubojstvo, pokušaj ubojstva, prijetnje, krađe, nanošenje teških tjelesnih ozljeda, krijumčarenje ljudima, napad na policajca, uništavanje tuđih stvari, protupravno oduzimanje slobode...... On je Igor Huseini (37) i ponovo je završio iza rešetaka. Zagrebačka policija ga je osumnjičila za pokušaj ubojstva, a nakon što je nad njim završeno kriminalističko istraživanje, ispitan je na tužiteljstvu, protiv njega je pokrenuta istraga te je doveden pred suca istrage Županijskog suda u Zagrebu koji mu je odredio istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela i mogućeg utjecaja na svjedoke. 

Riječ je o događaju koji se zbio 18. lipnja u 3.40, kada je Huseini, pijan, sa skoro dva promila alkohola u krvi došao u stan Z. G. (39) u kojem je bila i A. M. (46), partnerica Z. G. Huseini se sumnjiči da je prvo počeo vrijeđati Z. G., za kojeg će kasnije tvrditi da mu je najbolji prijatelj, optužujući ga da ga ne - poštuje.

U nekom trenutku, Huseini je kako se sumnja prvo počeo udarati Z. G., a zatim je uzeo i kuhinjski nož, kojim ga je prvo ubo u leđa, da bi ga zatim bacio na pod. U napadu na Z. G. pokušala ga je spriječiti A. M., a kako je Z. G. vikao da ga je napao nožem, netko je u međuvremenu pozvao i policiju.

VEZANI ČLANCI:

Prema policijskom priopćenju Z. G. je uspio pobjeći iz stana te si tako vjerojatno spasiti život. No Huseini je krenuo za njim, no uskoro su ga sustigli i uhitili policajci koji su došli na mjesto događaja. Z. G. je pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava, nakon čega je pušten na kućnu njegu. 

Huseini je kao maloljetnik bio osuđen na dvije godine zatvora zbog pokušaja ubojstva, a 2010. pravomoćna mu je postala i presuda kojom je bio osuđen na osam i pol godina zbog ubojstva. Teretio se da je u veljači 2008. u Sesvetama brutalno pretukao M. B. (42) te mu slomio lubanju, a od zadobivenih ozljeda M. B. je nakon nekoliko dana preminuo u bolnici. Motiv takvog brutalnog napada bila je činjenica da se M. B. umiješao u svađu Huseinija i njegove djevojke.

Huseinijevo ime se na stranicama novinskih crnih kronika zadnji put pojavilo u veljači ove godine kada je nepravomoćno osuđen na dvije godine zatvora zbog više kaznenih djela. Teretio se da je napao konobara jednog kafića u Tkalčićevoj, kojeg je udarao pivskom bocom po glavi. Kada je konobar s terase pobjegao u kafić, gdje se zaključao, Huseini je nastavio razbijati inventar na terasi. Napao je i policajce koji su došli na intervenciju. Prvo im je pokušao pobjeći, a kada su ga sustigli, primijenili su silu da bi ga svladali. Strpali su ga u policijsko vozilo, no on je sa stražnjeg sjedala na kojem je sjedio, glavom udario policajca pored sebe te ga je lakše ozlijedio. I tada je bio alkoholiziran, a tijekom suđenja je priznao krivnju te je apelirao na sud da ga blago kazni.

U svom dosjeu ima i iživljavanje nad trudnom djevojkom koju je zatočio u stanu, grizao je, prijetio joj nožem, razbijao inventar....

GALERIJA Brat muškarca kojeg je prijatelj ubio i bacio u bunar: Bilo nam je sumnjivo što nema ni njega ni mame

Policijska rotirka
1/2

 

Komentara 3

Avatar Platonix
Platonix
11:02 27.06.2024.

treba nabaviti ruske prozore pod hitno

Avatar neidemdalje
neidemdalje
17:03 22.06.2024.

pustit će ga , zar ne?

MO
MOSAD
09:44 21.06.2024.

Vidite ja lipo kažem:VLAK ZA UKRAJINU UVJEK TRIBA BITI UPALJEN!Momci su vatreni puni adrenalina "ne boje se "niceg a upravo takve ukrajina triba.Tko kod kaze da "nasi"netribaju ratovati u ukrajini taj ili je glup ili ćorav.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije