Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OČEVID U TIJEKU

Tragična nesreća u Čepinu: Pri slijetanju s ceste poginuo 44-godišnji vozač

Vozila policije i vatrogasaca
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/3
09.04.2024.
u 16:23

Vozač autom sletio u odvodni kanal pa udario o betonski zid.

Jedna je osoba poginula u prometnoj nesreći u Čepinu danas oko 14.40 sati. Kako je izvijestila Postaja prometne policije Osijek, u Ulici grada Vukovara u Čepinu došlo je do slijetanja automobila u odvodni kanal te udara u betonski most, pri čemu je smrtno stradao 44-godišnji vozač iz Čepina. 

Vozač je smrtno stradao od zadobivenih ozljeda, a u tijeku je očevid kojim će se utvrditi sve okolnosti nesreće, napominju u policiji.

VEZANI ČLANCI: 

Ključne riječi

Komentara 3

NO
Nostromo
18:50 09.04.2024.

Zašto većina vozača gradovima i naseljima vozi više od 60km/h, već bi svi 100.

NO
Nostromo
18:47 09.04.2024.

Nisu poginuli zbog tih mostova, već zbog brzine kojom se kretao vozač.

Avatar puky
puky
16:51 09.04.2024.

Nije mi nikako kasno zašto kroz naseljena mjesta uz ceste postoje ti otvoreni kanali preko kojih su prema kućame izgrađeni ti mostovi?!?!? Koliko je već ljudi zbog toga poginulo? Zašto se ne postave cijevi, zatrpaju i tlo dovede u ravninuu sa cestom? Koliko bi života bilo spašeno? Da je i jedan vrijedilo bi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije