sinoć u čakovcu

Nestao putnik iz autobusa, sumnja se da je pao u odvodni kanal

policija,portaga,rijeka,kanal,portal (1)
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/4
12.06.2013.
u 09:54

Dojavu o nestanku dvadesetak minuta nakon ponoći zaprimio je Županijski centar 112, u kojem kažu da je nestali bio putnik u autobusu

Kod odvodnog kanala hidroelektrane Čakovec noćas je nestao putnik iz autobusa. Dojavu o nestanku dvadesetak minuta nakon ponoći zaprimio je Županijski centar 112, u kojem kažu da je nestali bio putnik u autobusu koji se radi kratkog odmora zaustavio na lokalnoj cesti Orehovica – Prelog. 

Sumnja se da je pao u odvodni kanal HE Čakovec. Traže ga djelatnici Policijske uprave međimurske i Javne vatrogasne postrojbe Čakovec.

>>Jeste li ih vidjeli? Nestalo čak devet maloljetnica

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije