Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prometna rješenja

Nevjerojatno: `Nasadili` stup za rasvjetu nasred ceste na splitskom Žnjanu

Stup na Žnjanu
Foto: Facebook
18.08.2019.
u 12:45

Ogorčeni su stanovnici Splita na katastrofalno stanje splitskih cesta pa su neki naveli kako je ovo sa stupom "još i manji problem".

Žnjan je zadnjih nekoliko godina vrlo popularan dio grada Splita, osim plaže, kafića i sadržaja za djecu, sve je poželjniji dio grada i za stanovanje.

Upravo povećanjem broja stanovnika na tom području, ukazala se i potreba za uređenjem cesta pa su građani s veseljem dočekali očekivano proširenje ceste u ulici Put Žnjana. 

No, stup od struje ostao je na skoro polovici ceste. Asfaltiralo se oko njega, a kako bi ga svi vozači na vrijeme vidjeli stavili su na njega "bloketu" koju su obojali fluorescento žutom bojom, napisali su to na Facebook grupi Dnevna doza splitskog nereda. 

"Kako ne kužite, to je buduća stanica metroa Split-Podstrana-Omiš, samo još nije ukupna", "Ovo je dokaz da smo Afrika sa strujom", "Vi to ne razumite.. od stupa do travurine je mjesto za prolazit sa autom a od stupa do parkinga je mjesto za parkiranje i jedan ulaz na parking logicno" samo su neki od komentara građana na društvenim mrežama.

Ogorčeni su stanovnici Splita na katastrofalno stanje splitskih cesta pa su neki naveli kako je ovo sa stupom "još i manji problem". 

"I ovo je vama jedina zamjerka "ulici" Put Žnjana? 😲 Na ovom mjestu se barem dva auta mogu mimoić, a i nema toliko rupa koje se nazivaju cestom, na kojoj ako voziš brže od 18,34 km/h razmišljaš gdje ti je ostao trap od auta, dok pokušavaš izbjeć izbezumljene turiste koji se pitaju kako da se preko napuštenog staklenika i gomile šute ostavljene prilikom uređivanja apartmanske vile, dočepaju mora i nečega šta se naziva plažom...pri tome moliš boga da ti ne naiđe auto iz drugog smjera jer si onda u problemu. Stup je ipak jedan od rijetkih dokaza da nisi u Gabonu!"

Komentara 23

CH
chemica
13:28 18.08.2019.

Naleti neki furešt usred noći pa mu uz grohotan smijeh domorodaca, iduće jutro automobil skida s bandere šlep služba. Uz prekršajnu prijavu policije "jer nije prilagodio brzinu uvjetima na prometnici", naravno. Lijepa naša doooomovino....

MA
magnum2013
13:22 18.08.2019.

Šta bi čovjek sada rekao, a da se ne uvrijede? Blago nama što ih imamo. Nikada sa njima dosadno i to na svim poljima.

SK
Stjepan_Koprivnjak
15:59 18.08.2019.

Stup je u nadleznosti hep-a a ne cestara. To ce ovi u hep-u zacas rijesit. Cim dodju s godisnjeg. I naprave elaborate i studiju zastite okolisa i ishode stotinjak dozvola

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije