VIŠE OSOBA ozlijeđeno

Nije se zaustavio na znak policajaca, nastavio voziti poljskim putem pa zapeo u odvodnom kanalu

Ilustracija
Hrvoje Jelavic/Pixsell
21.08.2021.
u 21:15

39-godišnjak je u subotu ujutro, oko 7,50 sati upravljao kombijem njemačke registarske oznake

Koprivničko-križevačka policija u subotu je uhitila 39-godišnjeg nizozemskog državljanina, vozača kombija, koji se u naselju Novi Bošnjani nije zaustavio na znak policajaca.

39-godišnjak je u subotu ujutro, oko 7,50 sati upravljao kombijem njemačke registarske oznake, a nakon što se nije zaustavio na policijski znak, nastavio je voziti poljskim putem. Naposljetku, vozilo je zapeo u odvodnom kanalu, a policija je u kombiju zatekla više stranih državljana. 

“Nekoliko stranih državljana je ozlijeđeno, a kvalifikacija ozljeda će se znati po zaprimanju liječničke dokumentacije”, navodi se u priopćenju policije te dodaje da je kriminalističko istraživanje u tijeku. 

VIDEO Talijan istetovirao covid potvrdu: 'To je originalno'

Komentara 3

Avatar Konjina3.0
Konjina3.0
08:25 22.08.2021.

prevozio afgane

IJ
istinaa__jako_boli
07:31 22.08.2021.

To je posljedica cijepljenja protiv kovida, sljepilo i mentalna rastrojenost. Jadan covijek, a neki dan se cijepio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije