Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZMAZALA IZMET PO DJEVOJČICI

Nižu se komentari na potez žene iz Novog Sada: 'Razumijem revoltiranost, ali reakcija je pretjerana'

Novi Sad
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/2
18.06.2024.
u 19:33

"Nije bitno je li dijete ili žena od 50 godina, ako netko ima psa, kućnog ljubimca, osim obaveze šetanja, ima obavezu i da pokupi za svojim psom", opisala je žena iz Novog Sada

Nesvakidašnja situacija, koja se prije nekoliko dana dogodila u Novom Sadu, izazvala je niz reakcija. Kako je izvijestio Blic, jedna je žena natrljala pseći izmet 13-godišnjoj djevojčici na glavu jer ona nije htjela počistiti za svojim psom. Nakon brojnih komentara na društvenim mrežama, oglasila se i žena koja je pojasnila svoj postupak. 

"Ja sam ta osoba koja je sada djetetu, a danas sutra i odrasloj osobi, natrljala go*** na glavu. Nije bitno je li dijete ili žena od 50 godina, ako netko ima psa, kućnog ljubimca, osim obaveze šetanja, ima obavezu i da pokupi za svojim psom! Kada joj je pas uredno obavio s**** ispod prozora, metar od mog psa, okrenula se i produžila. Lijepo sam je zamolila da pokupi za svojim psom, a ona se okrenula. Da je rekla 'oprostite, zaboravila sam vrećicu, nemam', nikakav problem, pokupila bih ja. Pokupila sam gov**** od svog psa, pokupila sam njeno, došla do nje i g**** joj je završilo na glavi", opisala je žena. Uz to, dodala je kako ima psa četiri godine te kako se nikada nije dogodilo da nije pokupila za njime. Mnogi ljubitelji životinja kritizirali su njezin potez, ali i djevojčicu koja nije pokupila pseći izmet. 

"Kada bismo svi to radili kao ta žena, većina vlasnika pasa po Beogradu bi to nosila na glavi. Međutim, ne treba uzimati pravdu u svoje ruke, postoje ljudi koji su za to zaduženi", rekao je Goran Šarenac, predsjednik kinološkog društva Novi Beograd. Istaknuo je kako je rješenje u edukaciji te kako postoji i znak koji poziva građane da počiste za svojim ljubimcima. 

Ana Kojić, aktivistica za prava životinja, kazala je: "Razumijem revoltiranost, ali reakcija je pretjerana". 

"Ima i toliko drugog neorganskog otpada i plastike, bolje da građani to počiste malo oko sebe. Jedna ovakva zaboravljena stvar, kao što je djevojčica napravila, neće toliki problem napraviti", navela je Kojić. 

 

GALERIJA Pogledajte kako se građani i turisti nose s vrućinama
Novi Sad
1/32
Ključne riječi

Komentara 5

JU
JustinCase
22:57 18.06.2024.

Bravo

EJ
ejStef
20:59 18.06.2024.

Ima više vijesti iz istočnog susjedstva nego iz cijele Europe. Mislim da ćemo uskoro čitati kako je netko kopao nos u Novom Sadu i bacio kuglicu, a onda ga je žena natjerala da ju pokupi i pojede...

OP
Oprtalj
21:10 18.06.2024.

Podržavam ženu. Na prvome mjestu trebaju biti ljudi, osječaj i i obaveza poštovanja prema ljudima. Zašto bi netko gledao tuđe fekalije i još k tome životinjske. Mala je neodgojena. I drago mi je da je riječ o NS. To je dokaz da Vojvodina kulturološki nije dio Srbije. A niti povijesno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije