Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kaznena djela protiv gospodarstva

Nova akcija USKOK-a: Uhićenja i hitne dokazne radnje provode se u tri grada

Izvanredna vijest
Vecernji.hr
27.06.2024.
u 10:43

USKOK će, kako je izvijestio, nakon ispitivanja osumnjičenika donijeti odluku o daljnjem postupanju u predmetnom slučaju

Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta (USKOK) izvijestio je kako su u tijeku uhićenja i provođenje hitnih dokaznih radnji na području Zagreba, Bjelovara i Splita. Prema neslužbenim informacijama, više se osoba sumnjiči za utaju poreza i pranje novca.

"Uhićenja i hitne dokazne radnje provodi PNUSKOK po nalogu USKOK-a. Navedene radnje provode se na području Zagreba, Bjelovara i Splita, u odnosu na više osoba za koje se osnovano sumnja da su u sastavu zločinačkog udruženja počinile kaznena djela protiv gospodarstva", navodi USKOK.

Uz to, dodaje kako će nakon ispitivanja osumnjičenika donijeti odluku o daljnjem postupanju u predmetnom slučaju. O tome će, izvijestio je, pravodobno obavijestiti javnost. 

 

GALERIJA Prije 33 godine crvenog fiću pregazio je tenk JNA: Vozio ga je Hrvat, zapovjednik mu je uperio pištolj u leđa
Izvanredna vijest
1/7
Ključne riječi

Komentara 11

PO
podravina
11:55 27.06.2024.

Ovi sigurno nisu iz HDZa, jer bi inace vec pisalo u naslovu masnim slovima!!!

LE
LeXXus
12:02 27.06.2024.

A Pula? Di je ona banda iz Uljanika?!

Avatar razbojnik404
razbojnik404
11:51 27.06.2024.

UJojmene - nemoj pisati ovako teške rečenice....😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije