Dosjetljivi građani

Novi biznis: Za 10 kn 'preprodaju' brojeve za red u MUP-u!

gužva
Marko Lukunić/PIXSELL
13.08.2013.
u 10:49

Dosjetljivi Osječani pronašli su način za laku zaradu. Rano ujutro dođu u MUP, uzmu nekoliko brojeva za red i onda ih "preprodaju"

Dosjetljivi Osječani pronašli su način za laku zaradu. Rano ujutro dođu u MUP, uzmu nekoliko brojeva za red i onda ih "preprodaju" za 10 kuna, piše Glas Slavonije.

 Znala sam da je gužva, ali da ću čekati četiri sata pred policijom zbog osobne iskaznice koju moram imati, nisam vjerovala  rekla nam je Jadranka Perajica iz Osijeka.

No neki su se snašli pa su kupili broj i doći će na red prije onih koji su se odlučili za pošten način i sami uzeli broj na automatu pri dolasku u red.  Vadila sam osobne iskaznice djeci i vidjela sam ženu koja je nekoliko puta pritisnula automat i uzela četiri broja. Čovjeku koji je došao poslije mene barem 20 minuta bez problema je prodala broj za deset kuna. Kupio je broj i uspio doći prije mene na red  ispričala je Osječanka Sanja Ivčić.

Cijeli članak pročitajte OVDJE.

>>U Heinzelovu dolaze satima prije otvaranja samo da uzmu broj

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije