trenutno se nalazi u istražnom zatvoru

Novi detalji iz Bjelovara: Policajca osumnjičenog za bludne radnje sumnjiče i za nasilje u obitelji

U Bjelovaru evakuirana zgrada suda zbog dojave o podmetnutoj bombi
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/3
30.09.2024.
u 19:32

Mediji su prenijeli da je osumnjičeni policajac dugogodišnji sindikalni povjerenik s područja Bjelovarsko-bilogorske županije

Bjelovarsko-bilogorski policajac koji je u istražnom zatvoru zbog sumnje na kazneno djelo bludnih radnji, osumnjičen je i za nasilje u obitelji, priopćilo je Općinsko državno odvjetništvo u ponedjeljak. Osnovano se sumnja da je osumnjičeni 54-godišnjak 25. rujna 2024., u jednom mjestu na području Bjelovarsko-bilogorske županije počinio bludne radnje na štetu jedne oštećenice, kao i da je od prosinca 2020. godine do kraja travnja 2021. godine počinio kazneno djelo nasilja u obitelji na štetu izvanbračne supruge, priopćilo je ODO Bjelovar.

Napominju i da je sudac istrage Županijskog suda u Bjelovaru prihvatio prijedlog državnog odvjetništva i odredio istražni zatvor protiv osumnjičenog 54-godišnjaka u trajanju od 30 dana zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke. Naime, bjelovarska policija u petak je priopćila kako se osnovano sumnja da je policajac PU bjelovarsko-bilogorske počinio kazneno djelo bludnih radnje na štetu ženske osobe, a za koje je propisana kazna zatvora do tri godine.

Mediji su prenijeli da je osumnjičeni policajac dugogodišnji sindikalni povjerenik s područja Bjelovarsko-bilogorske županije, a iz Sindikata policije Hrvatske konkretan slučaj nisu željeli komentirati, s obzirom na to da je postupak u tijeku.

POVEZANI ČLANCI:

>> FOTOGALERIJA Policijski psi i duge cijevi: Ovako sada izgleda prelazak njemačke granice

U Bjelovaru evakuirana zgrada suda zbog dojave o podmetnutoj bombi
1/18

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije